EQUIP

Alexander Poraj

Coach, mestre zen, Doctor en Ciències religioses. Ha treballat al departament de màrqueting de la multinacional Behringer Ingelheim, a la Consultoria Pape consulting Group AG a Munic i ha estat gerent de la xarxa d’hospitals Oberberg amb seu a Berlín.

Actualment és director del centre de Benediktushof a Holzkirchen. És president de la Fundació Camins de saviesa d’orient i occident, i cofundador d’aquesta fundació a Espanya i Polònia.
És co-creador de la consultoria Euphonia amb seus a Barcelona i Wroclaw (Polònia).
És pare de dues filles.

Marta Ponce Mas

Terapeuta, mediadora i consultora sistèmica. Llicenciada en Pedagogia. Màster Internacional en Resolució de conflictes per la UOC, Màster en “Gestió i direcció de Serveis Socials” per la Universitat Ramon Llull. Formada en Constel•lacions sistèmiques amb Alexander Poraj. Formada en Comunicació No-Violenta amb Pilar de la Torre. Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola de l’Ésser i Gestalt Barcelona.

Pertany al registre de mediadors del CMDPC. Creadora e impulsora del model “ Mediació Sistèmica” a Catalunya.

Nines López Juderías

Advocada especialitzada en les àrees de Dret Civil i Mercantil. Serveis jurídics i de consultoria a l’Empresa en l’àmbit nacional i internacional. Catedràtica d’Organització Industrial i Legislació a l’Escola Superior de Disseny i Art “Llotja” de Barcelona. Màster en Mediació, ICAB. Formada en Constel•lacions Sistèmiques amb Alexander Poraj. Formada en Mediació Sistèmica amb Marta Ponce.

Terapeuta Gestalt per l’Escola Gestalt Barcelona. Formada en Eneagrama i en Psicoteràpia Integrativa en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Formada en Treball Corporal Integratiu TCI amb Luis Carbajal. Formada en el Programa DOS de Desenvolupament d’Organitzacions i sistemes de l’Institut de Desenvolupament Organitzacional GESTALT DOS de Barcelona.