COACHING

Coaching significa entrenament i Coach entrenador. Independentment de les nostres capacitats i qualitats cal seguir entrenant durant tota la vida. Fins i tot persones amb gran habilitat i talent no prescindeixen de seguir entrenant al llarg de la seva vida, sigui en l’àmbit personal o professional.

Un Coach disposa d’un conjunt de coneixements en el sector en què acompanya. És un professional que ofereix una mirada externa, amb perspectiva i distància suficient, gràcies a la qual, pot acompanyar en la transformació tant d’aspectes personals i professionals, relacionats amb el món del client. Sense aquest tipus d’enfocament i causa dels nostres patrons ens és gairebé impossible obtenir una mirada més objectiva cap a nosaltres mateixos i les nostres actituds.

Les possibilitats que ofereix el coaching té per tant una gran importància en la nostra vida. De manera natural la rebem o oferim dins del que anomenem amistats. Però a causa de la complexitat de la nostra personalitat i els nostres assumptes laborals, aquest tipus de coaching no és suficient i es necessita un coach amb ampli coneixement professional les bases són:

  • Coneixements professionals
  • en el camp d’entrenamient ofert
  • Experiència
  • pròpia en el camp d’entrenament com una àmplia experiència en la direcció d’empreses i equips
  • Coneixements didàctics
  • i psicològics en l’acompanyament de persones.

Euphonia Espanya ofereix coaching d’alt nivell adaptat a les necessitats individuals de les persones, organitzacions i empreses.